Δίτροχες ιστορίες, που αναδύονται από τον ελεύθερο κόσμο της μοτοσυκλέτας


 Σε μια μέρα που, - Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014 PDF Print E-mail

φιλοδόξησε να γίνει Αλκυονίδα, που το πλησίασε αρκετά, αλλά δεν το κατάφερε έως τέλους, τι καλύτερο να συνδυάσεις υποχρεώσεις τινάς με ένα είδος ψυχαγωγίας.

Ψυχαγωγία βέβαια, δεν αποκαλείς τα λίγα χιλιόμετρα, που μεσολαβούν από την πρωτεύουσα μέχρι τον «Ισθμό», που χωρίζει τη Στερεά από την Πελοπόννησο, ενίοτε αποκαλούμενον και «αυλάκι», χαρακτηρισμός όχι ιδιαιτέρως τιμητικός για τον Χαρίλαο Τρικούπη και όσους εργάστηκαν πριν από 120 χρόνια ώστε να μετατρέψουν, την αρχαία Δίολκο σε διώρυγα. Τέλος πάντων, το αντικείμενο δεν είναι αυτό, αλλά οι εναλλακτικές διαδρομές που υπάρχουν στο να πας από το κλεινόν άστυ έως τα σύνορα του νομού Αττικής με εκείνον της Κορίνθου και να επιστρέψεις, αποφεύγοντας την λειτουργική, γρήγορη, ασφαλή αλλά τόσο αδιάφορη, μονότονη και τυποποιημένη εθνική αρτηρία.

Για μια τέτοια πρωτοβουλία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν οποιοδήποτε τροχήλατο μέσον. Αν όμως επιβαίνεις σε Honda Crosstourer γίνεται περισσότερο από ενδιαφέρον. Όταν μάλιστα δοθούν οι λεπτομέρειες αρχίζει να γίνεται και επικίνδυνα ευχάριστο.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Page 4 of 4