Εικόνες, ιστορίες, κομμάτια από το παρελθόν, πασπαλισμένα με την χρυσόσκονη άλλων εποχών.

Μαζι με απόψεις και σχόλια για το τι και πως έγινε. Για το τι γεννήθηκε και το πως χάθηκε.

Για το πως έσβησε αυτό η ιστορία με το όνομα Διεθνές ράλυ Ακρόπολις.Με αφορμή το 62ο Δ.Ρ.Α. - (Πέμπτη 14 Απριλίου 2016) PDF Print E-mail

Mε αφορμή την συνέντευξη Τυπου που έλαβε χώρα την Τρίτη (12/4oυ) το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου της Λαμίας, διάφορες σκέψεις και συγκρίσεις ήρθαν αυτόκλητες σχεδόν. Πρώτα η είδηση όμως, που αφορά το 62ο Δ.Ρ.Α.

Ένας καθαρόαιμα ανοιξιάτικος καιρός, με καταγάλανο ουρανό, υπήρξε ο καλύτερος σύμμαχος για τη δίτροχη εξόρμηση στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Ο βόρειος Ευβοϊκός ακούνητος, έφερνε τη δροσιά του, όπου το παλιό οδικό δίκτυο συνόρευε με την ακροθαλασσιά.

Πρώτος πήρε το λόγο ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. Μας καλωσόρισε στην καρδιά της Ελλάδας. Μίλησε ήσυχα, όμορφα όχι τόσο πολιτικά, φανέρωσε τη χαρά του που ο αγώνας επέστρεψε σπίτι του, όπως επί λέξη κατέθεσε και δεν έκρυψε την  επιθυμία του, να παραμείνει στην περιφέρειά του και να επιστρέψει στο λαμπερό σαλόνι του WRC.

Ακολούθως πήρε το λόγο ο πρόεδρος της Ο.Μ.Α.Ε. Δημήτρης Μιχελακάκης που περιέγραψε το δύσκολο έργο της οργάνωσης και εξήρε το άριστο της συνεργασίας με τις τοπικές αρχές.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 Next > End >>

Page 4 of 6