Ο αθλητισμός αποτελεί πλέον ένα τεράστιο παγκόσμιο κίνημα, με μια πελώρια οικονομική ισχύ, την αντίστοιχη αδράνεια αλλά και αδιαφάνεια.

Πέρα από business, είναι θέαμα, δημιουργεί ακραία συναισθήματα, γεννά βία και όλα δείχνουν ότι ο O. Wilde το είχε δει να συμβαίνει πριν συμβεί, τουλάχιστον στην έκταση των ημερών μας, διατυπώνοντας την άποψη πως : «είναι πόλεμος δίχως όπλα.»

Παρακολουθούμε αυτές τις σύγχρονες εκφράσεις των αθλητικών γεγονότων και σχολιάζουμε.Υπόθεση Bridge, Perroncel, Terry (28.02.2010) PDF Print E-mail

Στο χθεσινό (27/2ου) παιχνίδι στο Stamford Bridge, ανάμεσα στην Chelsea και την Manchester City o αριστερός οπισθοφύλακας των φιλοξενουμένων, Wayne Michael Bridge, αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον κεντρικό οπισθοφύλακα των γηπεδούχων, John George Terry, στο πλαίσιο των καθιερωμένων χειραψιών που ανταλλάσσουν οι παίκτες πριν το εναρκτήριο σφύριγμα.

Η υπόθεση είναι λίγο πολύ γνωστή από τα media. Εξ’ άλλου το θέμα είναι τόσο εύπεπτο, ώστε να τραβήξει τη χαμηλότερη βαθμίδα των μέσων, τα tabloids. Πετυχημένος ποδοσφαιριστής, αρχηγός της πρωταγωνίστριας ομάδας της premiership, Chelsea, αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας και επιπροσθέτως υπόδειγμα (μέχρι τον Ιανουάριο του 2010) οικογενειάρχη, ο Terry αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε εξωσυζυγική ερωτική σχέση την ωραία Γαλλίδα Vanessa Perroncel, σύντροφο του Bridge με την οποία ο τελευταίος είχε και ένα γυιό. Να υπενθυμίσουμε ότι Terry και Bridge για κάποιο χρονικό διάστημα ήταν συμπαίκτες Chelsea.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 7 of 7