για την 7η Τέχνη,
τον κόσμο της,
τους πρωταγωιστές της.



The Secret Life of Pets - (Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016) PDF Print E-mail
Το «Μπάτε σκύλοι αλέστε» (ορίτζιναλ τίτλος «The Secret Life of Pets»), είναι μια παραγωγή κινουμένων σχεδίων που αφηγήται με τρόπο χιουμοριστικό της περιπέτειες μια παρέας ζώων.

Προφανώς προορίζεται για παιδιά, μικρά παιδιά, αλλά βλέπεται ευχάριστα από κάθε ηλικία, αν υπάρχουν αντίστοιχες ευαισθησίες.

Η υπόθεση εξελίσσεται στην Νέα Υόρκη, αυτή τη σύγχρονη μητρόπολη, και είναι έντονο το τοπικό στοιχείο. Επεξεργάζεται με τρόπο ενδιαφέροντα σημαντικά θέματα, που αφορούν τη ζωή, στο κέντρο των οποίων κυριαρχούν η αγάπη, η φιλία, ο έρωτας.

Υπάρχουν στιγμές που μπορούν να φοβίσουν την παιδική ψυχή, ή ακόμα να αγχώσουν όσα παιδικά τμήματα έχουν απομείνει σε ενήλικες ψυχές. Μα και αυτό είναι μέρος της διδακτικής ψυχαγωγίας, εφόσον συμβαίνει με σωστό τρόπο και σε σωστές δόσεις. Το τι είναι σωστό, είναι μια άλλη, μεγάλη, κουβέντα.

Όπως και να έχει, είναι μια προσεγμένη δουλειά, με πρωταγωνιστές τετράποδα, κάθε είδους τετράποδα, όπου τον κυρίαρχο ρόλο κατέχει ο Μαξ, ένα Jack Russell Terrier. Η ανταγωνιστική, κατ’αρχάς, σχέση του με τον αιφνιδιαστικά νέο συγκάτοικό του, τον Δούκα, θα γεννήσει σημαντικά προβλήματα και το περιπετειώδες της αφήγησης.

Αγωνία και χιούμορ, έχουν την τιμητική τους, σε μια αφήγηση που περνά σωρεία μηνυμάτων για τη συμβίωση οικόσιτων ζώων και ανθρώπων στο πλαίσιο μιας μεγαλούπολης. Επίσης θίγεται και ο αδιάφορος ή επιπόλαιος τρόπος που συχνά οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τα ζώα.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 13