Ο κόσμος που ζούμε ως φύση, ως πλανήτης, αλλά πάνω απ’ όλα ως κοινωνία, είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας.

Οι τάσεις και η ερμηνεία τους, τα γεγονότα και οι πρωταγωνιστές τους αποτελούν τον πυρήνα των ενδιαφερόντων μας.Euro Banknotes– (Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019) PDF Print E-mail

- Our Money, Our Journey

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας των νέων τραπεζογραμματίων (χαρτονομίσματα εις την καθομιλουμένη, Banknotes εις την αγγλική),  των 100 και 200 ευρώ, μας ήρθε και ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 36 δευτερολέπτων. Είναι μια φροντισμένη παραγωγή κινουμένων σχεδίων, με χαρούμενο, αισιόδοξο μουσικό χαλί, όπου με τρόπο ανάλαφρο και πολύ υποστηρικτικό για την Ε.Ε., παρουσιάζονται τα νέα αυτά χαρτονομίσματα.


Σε αρθρογραφία, στην ηλεκτρονική τους μορφή, οι New York Times σημείωσαν πως είναι πιο ασφαλή, ανθεκτικότερα και vegan friendly. Αντε να εξηγήσεις τώρα, σε αγρότη από το Ρέτζιο, ή σε  κτηνοτρόφο του Σμόλικα,  πως ένα χαρτονόμισμα είναι vegan friendly. To νόημα είναι, ότι κατασκευάζονται χωρίς τη χρήση ζωικών προϊόντων, έτσι ώστε να είναι συμπαθή στους βίγκαν, σε όσους δηλαδή θέλουν να αποκλείσουν από την ζωή τους οτιδήποτε προέρχεται από ζώο.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 5 of 55