Οι αγώνες με μηχανοκίνητα μέσα, δεν κρύβουν τη φυσική τους βία. Σε συνδυασμό με την προβολή και τη λαμπρότητα που ακτινοβολούν, έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό παγκόσμιο σύστημα.
Για όσους τους αντιμετωπίζουν διαφορετικά, αυτή η ενότητα μπορεί να έχει ενδιαφέρον.Για την κουλτούρα του εγχώριου motorsport - (Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016) PDF Print E-mail

Tα σχέδια για την διοργάνωση αγώνα F1 στην Δραπετσώνα και η  μελλούμενη Gymkana  στον Μαραθώνα, ιστορικά συμβολικές τοποθεσίες τωόντι, δίνουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τοποθετήσεις πάνω στο βάθος, στην ποιότητα και στο μέλλον του εγχώριου μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αποκτώντας μια θεσμική υπόσταση, ο φορέας που εργάζεται πάνω στην διοργάνωση αγώνα F1 στον τόπο μας, παρέθεσε συνέντευξη Τύπου, όπου ανέλυσε τα πλάνα του για το μέλλον, τα οποία πριν το μεγάλο εγχείρημα, περιλαμβάνουν επαναφορά διοργανώσεων των αγώνων ταχύτητας μέσα σε πόλεις. Σε Ελληνικές πόλεις.

Μιλώντας για street circuits. Απόγευμα Σαββάτου 24 Ιουλίου 1971. Η «Γιωργάρα» ντριφτάρει τη δυο - δύο της Electronica στην πλατεία «Ελ. Βενιζέλος» των Χανίων κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών κατάταξης.


Ας ξεκινήσουμε την κουβέντα από το κατά πόσο είναι εφικτό, σε οικονομικό, διοργανωτικό επίπεδο η έλευση της F1 στην Ελλάδα των μνημονίων, σε ένα κράτος που κατ’ ουσίαν αδυνατεί να ασκήσει εθνική πολιτική και να λάβει κάθε είδους αυτόνομες, κυρίαρχες αποφάσεις. Αν αποτελεί ένα είδος έκπληξης το πως υπάρχει ακόμα οποιαδήποτε είδους δραστηριότητα, σε ένα καθημαγμένο με κάθε έννοια τόπο, η διοργάνωση αγώνα F1 θα αποτελέσει ένα μέγα θαύμα μεγαλύτερο και από τα 35 που, κατά πως ομολογούν οι γραφές, ετέλεσεν ο Ιησούς στο σύντομο πέρασμα του από τα εγκόσμια. Δια τους πιστεύοντας τουλάχιστον.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 19