Μια διαφορετική προσέγγιση της αυτοκίνησης για όσους, ενδεχομένως, δεν καλύπτονται απ' ότι συναντούν.Το τέλος της μικρής μας χαράς - (Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016) PDF Print E-mail

Νεαρότερος (καλά, αυτό δεν λέει πολλά, αφού το 75% του Ελληνικού πληθυσμού νεότερο είναι), συμπαθής συνάδελφος (αυτό κάτι λέει, καθώς εδώ, το ποσοστό μειώνεται δραματικά),  προσεκλήθη και παρέστη, την προηγούμενη εβδομάδα σε συνέντευξη Τύπου ασφαλιστικής, εταιρείας.
Μεγάλο μέγεθος η εταιρεία, εκάλεσε τους εκπροσώπους του Τύπου, προκειμένου να τους παρουσιάσει ένα νέον προϊόν.Με την συνδρομή της τεχνολογίας λοιπόν, η ασφαλιστική συνδύασε το κόστος των ασφαλίστρων με τα διανυόμενα χιλιόμετρα. Μια συσκευή τοποθετείται στο αυτοκίνητο που καταγράφει αποστάσεις και η χρέωση γίνεται με το χιλιόμετρο.

Έτερος συμπαθής συνάδελφος, ικανότατος στην διαδικτυακή έρευνα, διεπίστωσε ότι οι κάτοχοι αυτοκινήτων που διανύουν μικρές αποστάσεις έχουν να ωφεληθούν τα μάλα. Οικονομικώς εννοώ.
Έτσι μετά τα πρώτα θετικά συμπεράσματα φθάσαμε και στο ερώτημα:
Τι θα γίνει αν ο κ. Εξυπνάκιας ξηλώσει τη συσκευή από το αυτοκίνητο;
Το σύστημα προστατεύεται, δεν είναι κουτό. Το επόμενο λεπτό φτάνει στο κινητό του κ. Εξυπνάκια SMS, πού τον ειδοποιεί περί της αφαίρεσης. Αν επαναληφθεί, σταματά η κάλυψη.
Ακολούθως πλάσαμε όλα τα επόμενα, πιθανά, σενάρια:

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 4 of 19