Είτε για όσους πρόσφατα μας εγκατέλειψαν, είτε για όσους η απουσία τους είναι ακόμα ηχηρή.
Λίγα λόγια για αυτούς που εγκατέλειψαν τα εγκόσμια.
Κάποιοι πλήρεις ημερών, άλλοι αναπάντεχα και αδόκητα, μερικοί με τρόπο βίαιο.Άνθρωποι & απώλειες, διακρίσεις & γεγονότα - Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013 PDF Print E-mail

Ο θάνατος του Allan Simonsen, σκίασε τη φετινή διοργάνωση, του φημισμένου αγώνα των 24 ωρών του Le Mans. Ο 34χρονος Δανός οδηγός, ένας allrounder επαγγελματίας με το σημερινό νόημα του όρου, αφήνει πίσω του, σύζυγο και μια κόρη ενός έτους. Το δυστύχημα που συνέβη στο τρίτο μόλις γύρο είναι δυσερμήνευτο. Οδηγώντας μια Aston Martin Vantage με την οποία μάλιστα είχε πετύχει τον ταχύτερο χρόνο στην κατηγορία του (GTE Am με 3:57.776), έστριψε στην Terrte Rouge, γλίστρησε λίγο η ουρά και την επόμενη χρονική στιγμή ξεκόλησε απότομα όλο το αυτοκίνητο από την άλλη πλευρά και αφρενάριστο συνετρίβη πάνω στα αρμκό. Σχεδόν ανεξήγητο. Ο οδηγός, ανεσύρθη βαριά τραυματισμένος και παρά τις προσπάθειες της ιατρικής ομάδας κατέληξε μετά από λίγο, μέσα στο ιατρικό κέντρο της πίστας, όπως ανέφερε το σχετικό ρεοπρτάζ.

Allan Simonsen

Ο εκλιπών, ήταν πεπειραμένος οδηγός. Ακολουθούσε διεθνή καριέρα από το 2000, ενώ είχε, από το 2007, επτά διαδοχικές συμμετοχές στο Le Mans με καλύτερο αποτέλεσμα το 2010, όταν τερμάτισε 12ος γενικής και 2ος στην κλάση του με μια Ferrari 430 GT2.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 13