Είτε για όσους πρόσφατα μας εγκατέλειψαν, είτε για όσους η απουσία τους είναι ακόμα ηχηρή.
Λίγα λόγια για αυτούς που εγκατέλειψαν τα εγκόσμια.
Κάποιοι πλήρεις ημερών, άλλοι αναπάντεχα και αδόκητα, μερικοί με τρόπο βίαιο.για την μνήμη του Νίκου - Δευτέρα 2 Φεβ. 2015 (επανάρτηση από τον 2ο του '14) PDF Print E-mail

...πέρασε ένας χρόνος και ακόμα ενοχλούμαι από την απουσία του. Έτσι, καλό θα είναι να τον μηνμονεύσουμε, πάλι.

Ο Νίκος Καπετανάκης ήταν μια πολύ ασυνήθιστη περίπτωση ανθρώπου. Τον διακατείχε μια αίσθηση σπάνιου χιούμορ. Η μνήμη μας είναι πλήρης από σπαρταριστές ιστορίες στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει αλλά και διηγηθεί σε όσους δεν είχαν την τύχη να τις ζήσουν. Ταυτόχρονα όμως, ήταν μια προσωπικότητα κατ' εξοχήν σοβαρή.

Στη ζωή του ασχολήθηκε με πολλά πράγματα. Η αυτοκινητική κοινότητα μπορεί να τον θυμάται για τις επιδόσεις του στους αγώνες και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στον χώρο της εμπορίας και είναι αλήθεια ότι ο Νίκος ήταν σχεδόν παντού. Αγωνιζόμενος, ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Σ.Ο.Α.Α., ιδρυτικό μέλος του Σ.Β.Ο.Α.Α. πρόεδρος του Aγωνιστικού τμήματος της Λέσχης, μέλος της Ε.θ.Ε.Α., πρόεδρος του Πειθαρχικού, μέλος της επιτροπής της πίστας του Ορχομενού, σχεδόν τα πάντα.

Ιούλιος 2002, στην εκκίνηση του ιστορικού ράλυ Ακρόπολις

Η επαγγελματική του ζωή ήταν ακόμα πιο πλήρης. Ιδιοκτήτης μαρμαράδικου, αλλά και καταστήματος πωλήσεως αυτοκινήτων, όπως και σκαφών. Κατασκευαστής ακινήτων, θεατρικός επιμελητής, καλλιτεχνικός διευθυντής, ενώ έχει παίξει και στον κινηματογράφο (5.000 ψέμματα). Πιθανότατα δε, κάτι θα λησμονώ.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 13